Braillelaan 6 2289 CM Rijswijk 070 - 3631902 Instelling Medisch Specialistische Zorg (IMSZ)DisclaimerPrivacystatement © Kliniek Lange VoorhouT

De Kliniek Lange Voorhout doet er alles aan om wachttijden voor een eerste consult zoveel mogelijk te vermijden. Voor het eerste poliklinische consult bestaat een gemiddelde wachttijd van ongeveer 1-2 weken.

De wachttijd is mede afhankelijk van factoren als: de aard van uw lichamelijke klachten, de bijbehorende intake (acute klachten met veel hinder of bijvoorbeeld chronische klachten met grote voorgeschiedenis), het opvragen van beeldvorming en het compleet maken van uw dossier, etc. Een enkele keer kan het voorkomen dat we uw eerste afspraak pas na een aantal weken in kunnen plannen. We zien dit niet graag gebeuren, maar willen tegelijkertijd hoge kwaliteit bieden aan alle patiënten. Zeker voor een eerste consult is het belangrijk dat de artsen voldoende tijd voor u hebben om zich een goed beeld te kunnen vormen van uw lichamelijke klachten.

Wachten in de wachtkamer

Als u een afspraak heeft met een van de artsen of assistenten, proberen wij u uiteraard op het juiste tijdstip te helpen. Het kan echter voorkomen dat een spreekuur uitloopt. U kunt uiteraard altijd van te voren even bellen en informeren of er uitloop is van het spreekuur.

Vaak worden er op de polikliniek meerdere spreekuren tegelijk gehouden. Daardoor kan het gebeuren dat iemand die later de wachtkamer binnen is gekomen, toch eerder wordt geholpen.